Desværre må der påregnes forsinkelser

på ordre i anilin og semianilin læderLæderrens og tilbehør

Rengøring af læderstole

Det er vigtigt at du plejer dine lædermøbler, da dette kan forlænge dine produkters levetid og samtidig vil dine produkter føles bedre og mere smidige at sidde i. Udover det udseendemæssige aspekt, kan læderpleje ligeledes gøre dine lædermøbler modstandsdygtige over for pletter og spild og samtidig styrkes slidstyrken. 


Alt efter om du blot har læder dækkeservietter eller om du har større læderprodukter som for eksempel læderstole eller lædersofaer, så forhandler vi 3 forskellige størrelser af læderrengøringsprodukter: Vi har mini som er 2x100 ml, midi som er 2x150 ml og så har vi maxi som er 2x250 ml - på den måde kan du være sikker på at du køber rengøringsprodukter til lige præcis dit behov!


Behandling af læder kan hurtigt blive glemt og overflødiggjort, men nedenfor har vi lavet 4 nemme trin til læder rengøring!


Sådan renser du dine og lædermøbler:

  1. Start med at støvsuge dit læderprodukt inden du begynder - alternativt kan du bruge en støvklud til at fjerne støvet.

  2. Brug herefter læderrens til at rense dit læderprodukt. Dette gøres ved at fugte en svamp med læderrens og derefter føre svampen henover læderet i cirkulære bevægelser.

  3. Efter et par timer skal læderproduktet tøres af med en tør klud for at fjerne eventuelle rester.

  4. Afslut med at overfladebehandle dit læderprodukt med læderfedt med en klud i cirkulære bevægelser. Lad os dette sidde i nogle timer og efterpoler med let hånd.

Dette er en nem og hurtig måde til rengøring af læder!


Tilbehør til danske møbelklassikere

Udover læderrens og plejecreme har vi også forskelligt tilbehør til de danske møbelklassikere. Blandt andet forhandler vi nakkestøtten til H.J. Wegners “Wing Chair”, hvor der medfølger 2 stk snor låse så nakkestøtten placering nemt kan reguleres.


Mangler du derimod noget mere højde på din y-stol fra Arne Jacobsen, så kan du købe en benforlænger her på siden. Benforlængeren kan forlænge dit stoleben med 3 cm og gør samtidig også at din stol bliver mere skridsikker.


Derudover forhandler vi også fjedre til Farstrup Armstol model 180 samt Farstrup gyngestol model 181.

sekund lim, super glue

bocom

Benforlænger til 3107 og flere Arne Jacobsen stole

bocom

Nakkehynde, siddehynde, Wing chair

H.J. Wegner

Dækkeserviet , dækkeservietter, læder

bocom

Læder protection cream, 250 ml, Leather Master

kanvas underkøje, PK22 stol

Poul Kjærholm

Fjedre til Farstrup, Armstol model 180 og Gyngestol model 181

bocom

Sæt á 4stk Mosebo afstandsstykker, AJ 3xxx. Fra 4 sæt DKK 86 pr sæt

bocom

Leather Master rensemiddel og plejecreme,