Desværre må der påregnes forsinkelser

på ordre i anilin og semianilin læderHynder efter mål

Læderprøver og varer

 

Står du og mangler en hynde i læder i helt specielle mål, kan du få den syet hos Mosebo. Hynder efter mål er en naturlig forlængelse af vores service til dig, der mangler en helt specifik hynde, og vi garanterer dig en hurtig behandling, valg af mange forskellige farver til dine hynder, og et stykke professionelt udført arbejde der vil matche dine møbler og stole perfekt.

Opgrader dine stole og møbelklassikere med hynder efter mål

Stole og møbelklassikere udvikler med tiden en smuk patina på grund af naturligt slid og brug. Patina er utroligt smukt, og møbler med den helt rette mængde patina kan være meget eftertragtede. Men så snart der opstår decideret huller eller misfarvninger på hynderne, er det på tide at få skiftet de gamle hynder - eller læderhynder - ud med nogle nye. Er din møbelklassiker derfor præget af huller eller misfarvninger, kan vi specialfremstille hynder efter mål her hos Bocom. Vi ombetrækker f.eks. møbelklassikere fra: Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Hans Wegner og mange flere danske - såvel som udenlandske - møbelklassikere med vores hynder efter mål. 

Du kan også få skiftet hynderne eller betrækket på dine stole eller møbler, hvis du bare gerne vil give dine møbler et nyt design. Som én af landets førende leverandører af nye hynder efter mål til danske møbelklassikere, udfører vi vores arbejde nænsomt i hånden. Uanset om du skal have nye læderhynder efter mål eller bare traditionelle hynder efter mål, så er vi leveringsdygtige. 

Læderhynder efter mål

Vi tilbyder som sagt en masse læderhynder efter mål her hos Bocom. Vælg mellem nappa læder, semianilin læder eller almindeligt standard læder. Uanset hvilken slags læderhynder efter mål du efterspørger, så er vi leveringsdygtige. 

Bestiller du senest en torsdag, kan du forvente at få leveret dine møbler – med læderhynder efter mål - inden for 3 uger. Vi har desuden et godt samarbejde med vores leverandører, hvorfor vi sagtens kan håndtere ét møbel ad gangen. Mosebo hynder og betræk er udelukkende baseret som en internethandel, hvorfor vi hverken har showrooms eller en fysisk butik. Du er altid velkommen til at kontakte os eller sende os en mail på: info@mosebo.dk. Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.